Врабчетата от ОДК триумфираха на конкурса „Лачени обувки“ (СНИМКИ)

Лачени обувки

Вокално студио „Детски смях“ триумфира на конкурса „Лачени обувки“ в Берковица.

Гласовитите „врабчета“ на Монтана се завърнаха с 4 първи, 2 втори, 2 трети и 4 поощрителни награди, както и наградата за най-малък участник от подновения фестивал на изкуствата в града под Ком.

Kомпозиторите Хайгашод Агасян и Светослав Лобошки, които заедно с Борислав Мирчев- текстописец и поет, оценяваха представянето на индивидуалните изпълнители и вокални групи в раздел „Музика“.

Освен грамоти и статуетки, отличените певци и групи получиха атрактивни предметни награди. Със съдействието на дарители, организаторите на 28-то издание на фестивала бяха осигурили предметни награди – лаптопи, мобилни телефони, караоке колони с микрофон, безжични слушалки и др.


🥇1 място – вокална група „Free Energy“ – първа възрастова група
🥇1 място – вокална група „Детски смях“ – втора възрастова група
🥇1 място – Цветеа Асенова – втора възрастова група
🥇1 място – Магдалена Александрова – трета възрастова група
🥈2 място – Виктория Иванова – втора възрастова група
🥈2 място – Рая Атанасова – трета възрастова група
🥉3 място – Матей – първа възрастова група
🥉3 място – Александра Валериева – трета възрастова група


Поощрителни награди получиха Сияна Буркхард в първа възрастова група, Рая Пейчева и Анна Димитрова във втора възрастова група и Ивет Николова в трета възрастова група. Наградата за най-малък участник взе 6–годишната Никол Гюрова, на която се падна честта на открие не само гала-концерта, но и да даде старт на конкурсната програма.

Дипломи за отлично представяне в различните възрастови групи получиха Рая Белчева, Никол Илиева, Анна Иванов и Теодора Георгиева.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.