Гастроентеролог стартира кампания за прегледи в МБАЛ „Сити клиник- Свети Георги“- Монтана (ВИДЕО)

МБАЛ „Сити клиник – Свети Георги“ в град Монтана продължава да разраства своя екип от доказани специалисти. Болницата стартира кампания за прегледи от специалист гастроентеролог и по покана на лечебното заведение в Монтана към екипа се присъедини д-р Гергана Танева.

Тя е специализирала гастроентерология и е част е от екипа на Отделение по гастроенерология на МБАЛ „Света София“ гр. София.

„Знам, че района има изключително голяма нужда от специалист като мен. Реших да се присъединя към МБАЛ „Сити клиник – Свети Георги“ в Монтана, защото знам, че болницата е изключително ангажирана към пациента и грижата за неговото здраве“, каза в интервюто д-р Гергана Танева.

Д-р Танева извършва диагностика и лечение на чернодробни заболявания (вирусни хепатити, чернодробна цироза, усложнения на чернодробната цироза, автоимунни чернодробни заболявания), заболявания на дебелото черво (възпалителни чревни заболявания), заболявания на горен гастроинтестинален тракт, диагностична и терапевтична гастроскопия, интервенционални процедури под ултразвуков контрол.

„Ако не говорим за профилактика, а за симптоми всички пациенти, които имат оплаквания като коремни болки, проблеми с изхождането, пациенти с доказани чернодробни заболявания, анемия, повишени чернодробни ензими, трябва да се прегледат при гастроентеролог. Препоръчвам на всички пациенти да не чакат да имат оплаквания, а веднъж годишно да се прегледат при гастроентеролог“, каза още д-р Гергана Танева.

Доктор Танева стартира своите безплатни прегледи в МБАЛ „Сити клиник – Свети Георги“ в град Монтана.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.