ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Монтана с молебен за здраве и успех (СНИМКИ)

С молебен и водосвет в храма „Св. Св. Кирил и Методий“ в Монтана днес коалиция ГЕРБ- СДС даде старт на кампанията си за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 09 юни 2024г.

На събитието присъстваха всички кандидати от листата на ГЕРБ-СДС в 12 МИР – Монтана – водачът на листата и лидер на СДС Румен Христов и останалите кандидати за народни представители, както и Ирена Димова– областен координатор на ПП ГЕРБ за област Монтана.

„Слушайте хората, Бога да ви дава сили и здраве и гледайте хората винаги в очите“, каза пред кандидат-депутатите отец Николай.

Старта на кампанията уважиха Илия Лазаров – кандидат за евродепутат, кметът на Монтана Златко Живков, председателят на общинския съвет Иво Иванов, общински съветници и членове на ГЕРБ И СДС в Монтана.

„Помолихме се за всички български граждани и за хората на Монтана и областта, които са едни прекрасни хора и заслужават да живеят достойно и по европейски. Не случайно мотивът зад който застанахме от СДС конкретно е европейски граждани с европейски доходи. Аз смятам, че ако имаме една работеща икономика, това може да случи. За мен най- важното нещо е да се избере стабилно правителство, да има по- дълъг хоризонт на управление и това, което беше буквално загърбено последните години да се осъществи, защото ако ги нямаше тези експерименти, пътят по който пътуваме и вие и аз отдавна щеше да бъде готов, а когато има инфраструктура има доходи“, каза Румен Христов – кандидат за народен представител и водач на листата на коалиция ГЕРБ- СДС за област Монтана.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 22 в интегралната бюлетина.