Ванина Вецина със силен и мотивиран екип за промяна

Ванина Вецина със силен и мотивиран екип за промяна

Ванина Вецина представи екипа си, с когото обеща да проведе позитивна и смислена кампания, базирана на директния контакт и диалог с хората от областта по всички теми, които ги вълнуват и очакват решения.

„Ключови фигури в екипа на промяната са хора с образование и успешна професионална реализация, с мотивация и енергия за обществена дейност, хора с каузи, готови не да вземат, а да дават в името на общото развитие“, така Вецина представи листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ за изборите за НС на 9 юни 2024г.

Трети поредни избори Вецина влиза в надпреварата заедно с Недялко Томов – най-успешно представилият се в цялата страна, извън София, кандидат кмет на коалиция ПП-ДБ на местните избори миналата година. В град Вършец той спечели доверието на 47% от избирателите и е втори мандат  общински съветник и председател на Комисията по транспорт и комунални дейности. Финансист по образование, ръководител на екип в една от най-успешните български технологични компании. „Недялко е от онези млади хора, които с гордост говорят за родния край и са готови да работят за него, независимо, че са жители на глобалния свят“, смята Вецина.

Другото познато лице в листите е Димитър Димитров – магистър фармацевт по образование, заемал висши ръководни позиции в големи фармацевтични компании, с опит като член на Комисията по прозрачност и Комисията по Позитивния лекарствен списък към Министерството на здравеопазването. „Здравеопазването е важна тема в програмата на ПП-ДБ за областта и неговите компетенции, както по отношение на фармацията и лекарствената политика, така и по отношение на предприемачеството в тази сфера, са изключително полезни“, коментира Вецина.

Кристиян Кирилов също е бил част от листите на ПП-ДБ. Той е председател на „Да България“ в област Монтана, юрист по образование, ръководител в международна компания.

Няколко са новите лица в листата и всички те се присъединяват към екипа с компетенции в ключови сфери и амбиция да предложат решения:

Тодор Горанов е един от основателите на „Продължаваме промяната“ в областта.  Успешен предприемач с бизнес в Лондон и Вършец, Тодор е от онези съвременни будители, които не само вярват, но и заразяват с позитивизма и вярата си останалите. Негова мисия е да работи за връщането на младите хора в региона, превръщайки го в добро и сигурно място за живеене, образование и отглеждане на децата.

С опит, натрупан в чужбина и амбиция да пренесе най-доброто от него в родния си Лом е и Кристиян Борисов – предприемач в сферата на логистиката.

Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ е със номер 14 в интегралната бюлетина, а Ванина Вецина с преференция 101.