Николай Денков: В Монтана има хора, които искат промяната и заедно можем да я направим (ВИДЕО)

Академик Николай Денков от „Продължаваме промяната- Демократична България“ и бившият регионален министър Андрей Цеков се срещнаха с избиратели в Монтана. Те дойдоха в града по покана на водачa на листата за региона Ванина Вецина.

„Миналата година ви обещах, че ще работя за популяризирането на нашия край и затова северозападна България да бъде приоритет на управляващите. Днес с гордо чело и удовлетворение мога да кажа, че изпълних това обещание“, каза Ванина Вецина.

При управлението на „Продължаваме промяната- Демократична България“, страната ни е една от първите в Европейския съюз по ръст на икономическо развитие, каза пред избирателите Николай Денков. Той допълни, че са привлечени 7 милиарда лева инвестиции от чужбина, което е рекорд от 2008 година досега.

„За да направим България нормална европейска държава ни трябва мнозинство и това мнозинство може да дойде само от вас“, заяви академик Николай Денков.

Пътят на развитието в Монтана и Северозапада е в това да има магистрала и скоростен път, е категоричен бившият регионален министър Андрей Цеков.

„Истината е, че днес ние правим избор- дали да има прогрес за България или да си останем в стабилната мизерия“, каза Андрей Цеков.

Ванина Вецина представи пред присъстващите и останалите кандидати в листата за народни представители от област Монтана.

„Подкрепете ни на 9 юни с номер 14, за да можем заедно да променим нашия край и нашата държава“, каза Ванина Вецина.

Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ е със номер 14 в интегралната бюлетина, а Ванина Вецина с преференция 101.