Солидарна България: Гласувайте за Мир, а не за Война!

Солидарна България


Настоящата международна обстановка бързо се променя и навлизаме в опасна зона на развитие на конфликта в Украйна. Пред вас има избор, който ясно трябва да изразите с гласа си : да подкрепите пътя на ескалацията със задълбочаване на реториката за въоръжаване, война и подкрепа “до победа” или да подкрепите пътя на разума и на мира, който е възможен с взаимни усилия на международната общност, дипломацията и международното право.

България е поела вече достатъчно ангажименти в подкрепа на украинската страна, време е за деескалация на напрежението Очевидно е, че този конфликт ще промени трайно дневния ред за национална и регионална сигурност.

На 9 юни изберете политици, които разумно ще работят за националния ни интерес, който е България да не бъде допълнително и директно въвличана в глобална война.

Ние, от Солидарна България, ще работим за пътя на мира и прекратяване на военните действия, в които умират славянски мъже и жени. Ние от Солидарна България вярваме, че българската дипломация може да допринесе много повече отколкото българската армия в трайно решение на конфликта.

На 9 юни вие решавате съдбата на вашите мъже, братя и бащи, на вашите деца! Само пътят на мира е път, по който можем да строим бъдещето на България! Тази война не трябва да идва на нашата земя и в нашите семейства

На 9 юни гласувайте с разум и с бюлетина номер 9 ЗА МИР, А НЕ ЗА ВОЙНА