Ваня Григорова в Монтана: Нашата основна цел е да променим дневния ред на управлението в страната (ВИДЕО)

Лидерът на коалиция „Солидарна България“ Ваня Григорова и кандидат за народен представител и евродепутат пристигна в Монтана, за да се срещне с граждани. Тя бе посрещната от водачът на листата в Монтана и кандидат за евродепутат Невена Петрова.

„Нашата основна цел е да променим дневния ред на управлението в страната. Видяхме, че през последните няколко месеца сред приоритетите на управляващите нямаше нито един, който да беше в защита на интересите и правата на хората и в частност на работещите хора“, каза в Монтана Ваня Григорова.

Водачът на листата на коалиция „Солидарна България“ в Монтана Невена Петрова подчерта, че основен приоритет за нея е икономическата свобода на хората в региона.

„Очевидно е, че за да могат да взимат решения самостоятелно за бъдещето си и да участват активно в гражданското общество най- болния въпрос и спешен е да има повече заетост и по- високи доходи“, каза Невена Петрова.

Според Невена Петрова трябва да има повече средстава от еврофондове за Монтана и целия северозапад.

„Моята лична цел, ако стана депутат от „Солидарна България“, е да направя всичко възможно да има еврофондове на нашия регион, защото забелязваме, че има средства по европейските политики, имаме национална и регионална стратегия, но финансиране за северозапада няма“, допълни Невена Петрова.

Коалиция „Солидарна България“ е с номер 9 в бюлетината.