Трима души пострадаха при катастрофа в Ломско

линейка полция

Трима пътници от лек автомобил са пострадали, след като лек автомобил самокатастрофирал в община Лом, съобщават от полицията в Монтана.

На 2 юни около 20,40 ч. при движение от град Лом към град Козлодуй 29-годишен водач на лек автомобил с врачанска регистрация на прав участък от пътя губи контрол над волана, навлиза изцяло в лентата за насрещно движение, завърта се странично, излиза вляво извън пътното платно и се блъска в крайпътни дървета, след което се преобръща през таван. Пострадали са трима пътници – две момичета и момче, на 19 г., 24 г. и 27 г., всичките от гр. Козлодуй.

Тримата са настанени в ломската болница под лекарско наблюдение, като момчето е с опасност за живота. Степента на телесната повреда на пострадалите е в процес на изясняване. Направените тестове на водача, също от гр. Козлодуй, за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни.

Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата. По случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство. Работата по изясняване на ПТП-то продължава.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.