Обръщение на Румен Христов, водач на ГЕРБ-СДС в 12 МИР- Монтана

Румен Христов
Румен Христов

Уважаеми жители на Монтана и региона!

На 9 юни избираме депутати за българския и европейския парламент. Резултатът ще определи бъдещето на нашата Родина и на Европейския съюз в следващите години. Призовавам Ви да отидете до урните и да гласувате, да изразите свободно предпочитанията си, да се възползвате от правото си на избор!

Вероятно сте уморени от поредицата избори в последните 3 години.

Вероятно се питате: „Докога ще продължава тази политическа криза? Няма ли да се разберат най-сетне и държавата да заработи спокойно?“.

Напълно сте прави да негодувате, но единственият начин да излезем от непрекъснатия изборен цикъл, е да има стабилно мнозинство в парламента, което да гласува доверие на дългосрочен редовен кабинет, и той да работи с грижа и в полза на българския народ.
Това може да се случи, ако ГЕРБ-СДС, които отново ще бъдем първа сила, получим мощна подкрепа, за да имаме достатъчно на брой депутати и да гарантираме съставянето на отговорно и полезно правителство.

Видя се, че компромисите, които направихме с ПП-ДБ, бяха изгубено за България време, защото те доказаха, че не ги бива да управляват. Тяхната промяна се оказа една фантасмагория, красива приказка с лош край.

Не можем повече да им позволяваме да си играят на политика! България заслужава подготвени, опитни и отговорни управленци. Ние, от ГЕРБ-СДС сме доказали, че сме такива.

Аз, като водач в Монтана, съм убеден, че градът и регионът заслужават повече подкрепа за бързи и удобни пътища, за повече инвестиции, за по-високи доходи и за по-добър живот.
И ще работя за това!

Подкрепете ни с номер 22, за да заработи държавата на пълни обороти!
С 22 за стабилна България в сигурна Европа!