Невена Петрова: Благодарим на всички гласоподаватели, които чуха нашите послания и ни гласуваха доверие!

Невена Петрова

Всяко начало е трудно особено, когато за кратко време трябва да достигнеш до хората и само с идеи да ги спечелиш. Това е и причината нашите резултати да са толкова скромни. Очевидно е, че на този етап не сме се справили с най- голямото предизвикателство за политиците- да стигнат до сърцата и умовете на хората, да събудят у тях желанието да се включат в политиката и да осъзнаят, че политика се прави от хората и за хората!

Политиката е маратон, в който трябва постоянство на идеи и конкретни инициативи и работа за хората. Нашите приоритети за областта остават обединени под лозунга “Никой не заслужава да бъде беден!”, което предполага дългосрочна битка за социално равенство, повишаване на доходите и нови перспективи за жителите във всяка община в Монтана. Ние ще продължим в тази насока дори и да не сме в Парламента, с увереността, че целите, които си поставяме за развитието на област Монтана са осъществими с вашата подкрепа!

Това послание направи към избирателите Невена Петрова- кандидат за народен представител от „Солидарна България“ за област Монтана.

За още новини, видео и снимки се абонирайте за нашата facebook страница.